Joke van der Wekke en Eva ten Have

 

Joke van der Wekke en Eva ten Have

Ondernemers en power vrouwen Joke van der Wekke en Eva ten Have en hun betrokken partners Hans en Paul zijn Vriend geworden. Hun bedrijven liggen op een steenworp afstand van het Stadhuismuseum. Beide dames houden van kwaliteit en zo zien ze er ook uit, smaakvol, met passie en vooral veel liefde voor hun vak. Ze steken hun nek uit en de klant is koning (in).

Foto Joke van der WekkeJoke is kunstzinnig en kleurrijk , ze heeft jarenlange ervaring met interieurs, stoffen, vloeren, behang en decoraties. LA BOULE staat voor sfeer, gezelligheid, kwaliteit , eerlijk en deskundig advies . Joke vertrekt binnenkort van de Dam in Zierikzee , maar zij blijft bereikbaar. Op haar op website LA BOULE kunt u alle informatie vinden. Voor persoonlijk advies kunt u altijd een afspraak maken.

 

 

Foto Eva ten HaveEva ten Have heeft op de Melkmarkt haar zaak Eva Per Donna. Voor eigenares Eva is dit een droom die werkelijkheid geworden is. Na de modeacademie in Rotterdam werkte ze bij Pauw, maar een eigen winkel was altijd haar wens. In Zierikzee vond ze de juiste ambiance en winkelruimte. EVA PER DONNA en dezelfde website staat voor kwaliteit in de luxere merkkleding. Daarbij kan Eva prachtig zingen , dit laat ze soms horen rondom haar bedrijf. Hou haar in de gaten.

 

 

Het bestuur wenst allen een fijne vriendschap toe!