Poorter Jeanette Verkerke

Pension KlaasVaak

Even voorstellen. Ik ben Jeanette Verkerke en sinds maart 2019 eigenaar van het monumentale Pension B&B KlaasVaak. Samen met mijn gezin hebben we de overstap van Ouwerkerk naar Zierikzee gemaakt. Onze boerderij is verkocht en “Klaasvaak” gekocht. Echt middenin het centrum  maar toch nog genoeg groen om ons heen.

Vanaf Maart 2019 run ik Pension B&B KlaasVaak en doe dat met veel plezier. Deze populaire bestemming maakt dat ik me nog geen moment verveeld heb en ontzettend veel geleerd. De gasten ervaren ons “nieuwe eigenaren” als zeer prettig en dat is fijn. We hebben fijne gasten en krijgen mooie reviews zeker nadat KlaasVaak eind 2019 een spectaculaire metamorfose heeft ondergaan. Pension B&B KlaasVaak nieuwe stijl …

Geen spijt dus, deze B&B runnen is echt superleuk en alles wat ik ervan verwacht had!

Klik hier voor meer informatie over KlaasVaak.