Organisatie

De Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee

De volgende gegevens over de Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee worden hier gepubliceerd om te voldoen aan de eisen van transparantie, zoals geformuleerd door de belastingdienst voor ANBI instellingen.

Adres:            Watersnipstraat 22, 4302 VD Zierikzee
E-mail:           info@vriendenerfgoedzierikzee.nl
Rabobank:     NL06RABO0105851779
KvK:               58342362
RSIN:              852995477

 

Het bestuur van de Stichting is als volgt samengesteld:

Voorzitter:                        Luitzen Bijlsma vanaf maart 2020
Secretaris:                       Peter Bracke vanaf maart 2020
Penningmeester:             Lisette van de Velde vanaf maart 2020
Lid:                                  Baukje Bijlsma vanaf maart 2020
Lid:                                 Jozé van de Sande vanaf maart 2020

 

Beleidsplan

Het beleidsplan voor de Stichting Vrienden Vrienden Erfgoed Zierikzee is voor de komende periode van 5 jaar vastgesteld door het bestuur. Het beleidsplan 2020 – 2025 kunt u hier opvragen.

De oprichtingsakte van de Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee kunt u hier  opvragen.

Privacybeleid en privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens komt daarmee te vervallen. Organisaties die gegevens van personen in een bestand bewaren dienen zich aan de regels van de nieuwe verordening te houden. Het onderwerp privacy dient te worden opgenomen in het beleid en door middel van een privacyverklaring kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers en gebruikers.

De Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee gebruikt uitsluitend de persoonsgegevens die zijn ingevuld op het aanmeldingsformulier of het contactformulier van de website. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de financiële administratie en het verzenden van facturen voor de jaarlijkse donatie van Reders en Poorters. De adresgegevens worden daarnaast alleen gebruikt voor de overeengekomen dienstverlening naar de donateurs, in de vorm van Nieuwsbrieven en Nieuwsflitsen met informatie, uitnodigingen en berichtgeving over ontwikkelingen. Indien geen prijs wordt gesteld op toezending van de Nieuwsbrief, kunnen donateurs dat aangegeven naar info@vriendenerfgoedzierikzee.nl

De lijst van donateurs wordt in één bestand beheerd door de penningmeester. Op de website van SVEZ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden om na te gaan of de pagina’s van de website effectief worden gebruikt.

De website van de Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee heeft een beveiligingscertificaat. Dat betekent dat de informatie via uw verbinding met de website versleuteld wordt verzonden, zodat uw gegevens niet onderschept kunnen worden.

Verantwoording financiële middelen en jaarverslagen

De verantwoording van de beschikbare financiële middelen van de Stichting Vrienden kunt u vinden in de Startverantwoording.

Klik hier voor het jaarverslag en financiële verantwoording 2023
Klik hier voor het jaarverslag en financiële verantwoording 2022
Klik hier voor het jaarverslag en financiële verantwoording 2021
Klik hier voor het jaarverslag en financiële verantwoording 2020
Klik hier voor de startverantwoording.