Nieuwe Poorter Michelle van de Sande

Michelle van de SandeAls 22 jarige heeft Michelle na haar MBO opleiding beveiliging een stoere baan gevonden bij Fletcher hotels als nachtportier. Zij heeft daar een multi functioneel takenpakket waarbij ze verschillende verantwoordelijkheden combineert binnen haar werk. Doordat ze overdag vrije tijd heeft, is ze in de Nieuwe Bogerdstraat 22 in Zierikzee in haar woning een winkel begonnen: Michelle’s genaamd.

Van jongs af aan ging ze met haar ouders naar rommelmarkten en zo is haar interesse gegroeid voor nostalgische artikelen. Haar winkel doet ze ‘erbij’ met ondersteuning van creatieve ouders. Zo maakt ze zelf ook miniaturen voor poppenhuizen. De handel vindt ze op internet, rommelmarkten en soms komen particulieren langs met spullen die ze willen verkopen. Aan de inrichting kun je zien dat de artikelen met grote zorg behandeld worden en fraai opgesteld staan.

Oude leesplankjes in diverse dialecten/talen zijn de specialiteit, evenals oude/nieuwe stukjes Sunlight zeep. De artikelen zijn voor ‘zachte’ prijzen te koop, dat maakt het zo aantrekkelijk om hier rond te neuzen. Michelle heeft ambitie en ze is Vriend van het Stadhuismuseum geworden met een bijzonder baan en een hobbywinkel.