Poorter Corine Weeber

Corine Weeber PoorterAfkomstig uit het onderwijs en toe aan een nieuwe uitdaging maakt Corine Weeber haar ambitie waar. Het was altijd al een wens om een winkel te starten. In 2014 zet ze de stap en wordt een eigen zaak werkelijkheid. Een stabiele winkel die aanvullend is in assortiment, bij wat er zoal is in Zierikzee. Dit vereist wel wat gepuzzel, is het haalbaar, vind ik een pand. In haar zoektocht komt ze met wat geluk uit op de Melkmarkt, waar de Wereldwinkel voorheen zat. Ze wil een zaak waar mensen graagkomen en blijven komen, een stijlvolle winkel: Dit Dus by Co. wordt de naam. Het is een ideale plek omdat ze vlakbij het Maarpleintje zit waar reuring is; en de Melkmarkt zelf is een gezellige winkelstraat.

 

De smaakvolle zaak met prachtig plafond en uitstraling is voor haar de ideale plek om klanten te ontvangen en te adviseren. In de woon- en stijlwinkel is ook werk van andere kunstenaars te koop, waaronder keramiek, schilderijen en werk van een meubelmaker.

Ze vindt hen op beurzen, maakt persoonlijk contact of mensen melden zich bij haar. Meer zien en weten, klik op www.ditdusbyco.nl daar kunt u deze vakvrouw en haar bedrijf vinden.