Vriend Worden

Vriend worden van de Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee dat kan !

Iedereen kan Vriend worden van de Stichting, jong en oud. Het Vriend zijn is waardevol in vele opzichten. U participeert niet alleen in het culturele leven van Zierikzee en het eiland Schouwen-Duiveland. U levert ook een welkome bijdrage aan het behouden, benutten en beleven van ons erfgoed. Het is interessant om uw betrokkenheid bij de stad Zierikzee, het eiland en haar historie te vergroten door Vriend te worden. We willen ons verbinden met andere erfgoedorganisaties en -initiatieven in Zierikzee en op Schouwen-Duiveland.

Poorter worden klik hier

U kunt donateur Poorter worden. Uw bijdrage als Poorter bedraagt € 25 per jaar voor een individueel lidmaatschap. Voor partners bestaat het lidmaatschap voor twee. Dit kost € 40 per jaar. Wilt u zich inschrijven als Poorter van Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee ga dan naar inschrijven. Tussentijds opzeggen kan per e-mail. Het lidmaatschap van Poorters eindigt dan aan het eind van het lopende jaar.

Reder worden

Uw onderneming kan sponsor Reder worden. Uw sponsorbijdrage als Reder bedraagt voor een gouden, zilveren of bronzen redersdeel respectievelijk: € 500, € 350 of € 100 per jaar. Een fraaie vorm van maatschappelijk ondernemen. Overweegt u Reder te worden van de Stichting neem dan contact op met het bestuur. Wij gaan dan met u in overleg hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem hier contact op met het bestuur.

Schenking

Wenst u een éénmalige schenking te doen dan zijn wij daar geweldig blij mee. Neem hier contact op met het bestuur.

Voor meer informatie mail de Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee.

Aan de Stichting Vrienden Erfgoed Zierikzee is door de Belastingdienst de ANBI status als Culturele Instelling (CI) toegekend met het RISN nummer 852995477
ANBI is Algemeen Nut Beogende Instelling. De ANBI CI status maakt uw donatie als gift aftrekbaar van de belasting.
Dit betekent dat bij een gift een vermenigvuldigingsfactor wordt gehanteerd van 1.25. Bijvoorbeeld u doet een periodieke gift van 5 keer € 1000 gedurende 5 jaar. Dan is ieder jaar € 1000 keer 1.25 aftrekbaar van het inkomen zonder minimale drempel of maximaal plafond.